Vegueria del Penedès

GIMNÀSTICA

El CR Vilafranca aconsegueix 6 pòdiums al trofeu del CN Lleida


Redacció Vilafranca del Penedès

03-05-2016 10:01

El passat dissabte dia 30 d’abril de 2016 va tenir lloc al pavelló del Club Natació Lleida el trofeu de gimnàstica rítmica

Les gimnastes prebenjamines al pòdium. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Club Rítmica Vilafranca va participar-hi amb tres gimnastes individuals i tres conjunts de diferents categories i nivells.

Les gimnastes prebenjamines Berta Santamaria, Txell Picas i Ona Picas, que competien en categoria prebenjamí nivell IV van aconseguir classificar-se a les primeres posicions de la citada categoria, Ona Picas va aconseguir la tercera posició, Txell Picas la segona i Berta Santamaria va proclamar-se campiona.

El conjunt Aleví nivell B format per les següents gimnastes: Marta Buighas, Eva Buighas, Carlota Gonzàlez, Aina Ojeda i Paula Tortajada que van realitzar un muntatge de 5 mans lliures i van aconseguir la millor nota de la seva categoria aconseguint la medalla d’or.

El conjunt Benjamí Nivell A format per Ivet Ashurt, Carla Díez, Núria Cano, Irune Palomo i Berta Soriano que van executar un muntatge de 5 mans lliures van aconseguir la primera posició.

El conjunt prebenjamí nivell B format per a les següents gimnastes: Laia Pujol, Carla Munné, Clàudia Vallés, Helena Romero, Janna Rubires, Maria Troyano i Júlia Salvà, que gràcies a la seva brillant execució d’un muntatge de 5 mans lliures van obtenir la primera posició de la seva categoria.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.