Vegueria del Penedès

HOQUEI FEMENÍ

El pati Vilanova guanya a casa a un Cerdanyola que es juga el descens


Joaquim Benadí Vilanova i la Geltrú

04-05-2016 10:21

Partit intranscendent del pati que ja esta salvat i que no pot obtar a entrar a Europa però que es jugava el seu orgull

Victòria del femení a casa en un partit amb sorpreses

Maria Cordoba del CP Vilanova femení. Joan Maria Gibert

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Un partit on degut a les lesions de Cate Ortega i Maria Briva les dues porteres del equip, va haver de jugar la que fins l'any passat també era portera Maria Bonvehi i que va quallar un gran partit.

El partit va ser bastant constant amb un Cerdanyola tancat intentant fer mal a la contra i un patí intentant dur la iniciativa.

A la mitja part vam arribar amb el resultat de 1-1 després d'un gol de Pati Miret i un del Cerdanyola a la contra.

En la segona part un altre gol de Pati Miret i un altre de Paola Pascual donarien avantatge al patí tot i que el Cerdanyola no va afluixar degut a que es jugava el descens i va tenir vàries ocasions totes errades o aturades per la defensa i la porteria local.

Finalment a falta de 4 segons per acabar el partit el Cerdanyola marcaria el 3-2 definitiu.

La pròxima setmana el Vilanova visita el Alcorcón dissabte a les 19 hores.

Afegir que el sub-16 del pati jugarà les finals del campionat de Catalunya a Juneda, volem desitjar molta sort a aquestes joves jugadores i que gaudeixin d'aquesta experiència.

 

Fitxa tècnica

C.P.Vilanova: Bonvehi (p), Miret (2), Castro, Cordoba, R.Flix (equip inicial), Vall, De Sivatte, Pascual(1), V.Flix, Baldrich (p).

Cerdanyola: Cabistany (p), V.Garcia, Montoro, Igualada (1), Ambros, (equip inicial), P.Garcia, Pera, Simon (1), Suros (p).

Arbitre: Francisco Moreno

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.