Vegueria del Penedès

RELLEU A LA JUNTA LOCAL

Toni Molina, nou president local del Partit Popular a Sitges


Redacció Sitges

04-05-2016 20:33

Toni Molina substitueix Ferran Ignasi Llombart al capdavant el partit sitgetà

Toni Molina, nou president local del Partit Popular a Sitges. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Toni Molina és el nou president local del Partit Popular de Sitges. Molina va ser el número dos de la candidatura del partit a les passades elcciones municipals quedant-se a poc més de 30 vots por obtenir l’acta de regidor. Molina és llicenciat en administració i direcció d’empreses i membre de la junta local. 

Toni Molina que substitueix oficialment a Ferran Ignasi Llombart, centrat en les tasques de regidor de l’Ajuntament i en la seva responsabilitat com a president del partit a la comarca del Garraf, ha manifestat que “asumeixo la presidencia local amb la intenció de dinamitzar el partit a Sitges i fer un gir a la política local amb un equip que treabllarà per a movilitzar als afiliats i simpatitzants en tos els barris i carres del municipi”.

Per Toni Molina “comença una nova etapa, tenim experiencia, trajectoria de treball i compromís i cal intensificar el treball per enfortir els ponts amb els ciutadans i treballar en allò que necessiten realment els ciutadans de Sitges”. En aquest sentit va insistir en que “cal apropar la formació política al teixit associatiu, econòmic, social i empresarial i comptar amb la participació dels màxims agents implicats”.

En aquest sentit el nou president ha dit que “es compromet amb tota la força i convicció perque el partit torni a ser la força política capaç de recuperar la confiança dels sitgetans per poder mirar al futur de la vila i dels veïns amb esperança i tornar a posar a Sitges al lloc que li correspon”.

Finalment Molina ha afegit que “els sitgetans ens mereixen un Ajuntament disposat a fer coses útils i millorar la qualitat de vida al municipi, però l’actual Govern de Sitges està al servei del procès i d’una minoría separatista i no al servei de tots els veïns. El Partit Popular som l’alternativa no independentista que vol treballar per trobar solucions als problemes reals del municipi, tornant a portar el debat a l’àmbit de les polítiques socials i econòmiques”.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.