Vegueria del Penedès

TROCAJOVE

Vilafranca acull la trobada anual de joves dels centres d’esplai de la Fundació Pere Tarrés


Redacció Vilafranca del Penedès

04-05-2016 16:38

Més de 700 joves de tota Catalunya compartiran un cap de setmana lúdic i formatiu, el 7 i 8 de maig a Vilafranca del Penedès

Vilafranca acull la trobada anual de joves dels centres d’esplai de la Fundació Pere Tarrés, Trocajove. Ajuntament de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest proper cap de setmana Vilafranca acollirà la trobada d’adolescents i joves del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés, Trocajove. El regidor de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca, Miquel Medialdea, acompanyat de Xavier Nus i Núria Martínez, president i vicepresidenta del MCECC, van presentar la trobada que aplegarà a la Vila més de 700 adolescents, de 15 a 18 anys, acompanyats pels seus monitors.

Sota el lema "Se’t veu l’etiqueta”, la trobada d’aquest any reflexionarà sobre els estereotips i prejudicis que els joves i adolescents acostumen a tenir en les seves relacions personals. Durant el cap de setmana, hi haurà espais de debat i formació, amb dinàmiques diverses per treballar competències i habilitats, així com moments lúdics a través dels jocs, la vetllada i el concert.

La Fundació Pere Tarrés és una entitat no lucrativa d'acció social i educativa amb la finalitat de promoure l'educació en el lleure d’infants i joves. Amb el temps, la seva acció s’ha ampliat  a altres àmbits de l’acció social com ara la formació, la recerca i la gestió en el Tercer Sector. És l’entitat de lleure més gran de Catalunya que aplega, a través del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans, més de 182 centres d’esplai acollint prop de 18.000 infants, adolescents i joves gràcies a la tasca educativa i voluntària d’uns 3.500 monitors i monitores.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.