Vegueria del Penedès

CERCLE D'ECONOMIA DE SITGES

Sitges reunirà a finals de mes la plana major de la política catalana i espanyola al Cercle d'Economia


ACN Sitges

04-05-2016 18:25

Entre els convidats a les jornades s'estrenen enguany Carles Puigdemont, Pablo Iglesias i Ada Colau

Ada Colau i Pablo Iglesias, en una imatge d'arxiu. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La trobada anual del Cercle d'Economia de Sitges comptarà enguany amb la presència de la plana política catalana i espanyola. Entre els convidats a les jornades, que se celebraran entre el 26 i el 28 de maig, hi seran presents el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, el vicepresident i conseller d'Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, el president del govern espanyol en funcions, Mariano Rajoy, el ministre d'Afers Exteriors en funcions, José Manuel García-Margallo, el ministre d'Economia, Luis de Guindos, el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, el president de Ciutadans, Albert Rivera, i les novetats d'aquest any seran la presència de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el líder de Podem, Pablo Iglesias.

Puigdemont farà la sessió inaugural de les jornades que se celebraran sota el títol 'Política, Empresa i Societat davant dels reptes del segle XXI'. Pablo Iglesias participarà en el cicle 'Diàlegs polítics' a les 19h del dijous 26 i, per la seva banda, Ada Colau pronunciarà una conferència sobre 'La reinvenció de la ciutat: actor econòmic global i escenari de cohesió i creació d'oportunitats' a les 20h del mateix dijous 26 de maig.

Mariano Rajoy clausurarà les jornades el dissabte 28 de maig, juntament amb el president del Cercle d'Economia, Antón Costas.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.