Vegueria del Penedès

RISC D'EXCLUSIÓ

La Fundació Trinijove col·labora amb Sitges per promoure l’ocupació i la inserció laboral


Redacció Sitges

05-05-2016 10:33

L’acord permetrà que l’Ajuntament ofereixi a Trinijove contractes menors de treballs destinats a persones de col·lectius en risc d’exclusió social i amb especials dificultats d’inserció laboral

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Sitges i la Fundació Trinijove han signat un acord de col·laboració per promoure l’ocupació i la inserció laboral de col·lectius en risc d’exclusió social i amb especials dificultats per aconseguir un lloc de feina. La iniciativa, en aquesta ocasió, es destina principalment als joves residents a Sitges, que podran optar a diferents ofertes. Eduard Carrillo, regidor de Recursos Humans, Ensenyament, Joventut i Ocupació, ha subratllat “la importància d’aquesta col·laboració que permet que els joves accedeixin al mercat de treball de la mà d’una Fundació amb una llarga i consolidada trajectòria”.

La col·laboració estableix que l’Ajuntament oferirà a la Fundació Trinijove treballs de manteniment d’edificis, jardineria i serveis bàsics de missatgeria o vigilància, amb l’objectiu que persones en risc d’exclusió social comptin amb contractes de treball, que s’acompanyen també d’un programa formatiu. Segons ha explicat Carrillo, “és una prioritat del Govern municipal millorar l’ocupabilitat i l’ocupació de la ciutadana amb iniciatives que es completin amb una vessant formativa que pugui ser d’utilitat al llarg de la vida laboral de les persones usuàries”. La Fundació Trinijove formarà als treballadors contractats en cadascuna de les modalitats amb competències professionals bàsiques per desenvolupar la feina encomanada. La formació inclou també prevenció de riscos laborals i recerca de feina. Una persona tècnica d’inserció i en coordinació amb els serveis tècnics municipals, consensuarà l’itinerari laboral de cada usuari contractat i en farà el seguiment, que continuarà un cop finalitzat el contracte al Centre d’Iniciatives Econòmiques Nivell 10.

La Fundació privada Trinijove és una entitat registrada com a empresa d’inserció, membre de la Federació d’Empreses i d’inserció de Catalunya (FEICAT) i a nivell estatal, de la Federación de Asociaciones Empresariales de Empresas de Inserción (FAEDEI). També és membre de la European Network for Social Integrations Enterprises (ENSIE).

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.