GASTRONOMIA
05-05-2016 11:27
Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!
Va ser una festa plena d’activitats: concerts i espectacles infantils, tallers de cuina, tastos, activitats de cuina per grans i petits i un mercat de productes agroalimentaris singulars de la província de Barcelona.
Node Garraf, va difondre sota la marca Origen Garraf, les activitats i productes de la comarca, i va comptar amb la participació de dos productors membres de la Xarxa de Productes de la Terra: Bouquet d’Hort, elaborador de melmelades i conserves, i Vega de Ribes, productor de vi i, en especial de vins amb la varietat Malvasia de Sitges, tots dos, productors ecològics i de Sant Pere de Ribes.
L’estand, a part de rebre nombroses consultes i despertar interès entre els visitants, va rebre les cèlebres visites de Meritxell Serret -Consellera d’Agricultura-, Sor Lucía Caram o Pere Tàpies, entre d’altres.
L’esdeveniment va ser organitzat per la Fundació Alícia i la Diputació de Barcelona i va comptar amb la col·laboració dels ens territorials de les comarques de la província.
Des de Node Garraf, seguirem col·laborant en la promoció del territori, els seus productes i la seva gastronomia, participant aquest cap de setmana a l’espai gastronòmic de Blau Verd a Vilanova i la Geltrú.
PUBLICITAT
PUBLICITAT