Vegueria del Penedès

MOSTRA DE VINS I CAVES

El ViGralla torna a Llorenç del Penedès per promocionar els cellers locals


Redacció Llorenç del Penedès

09-05-2016 17:14

La rambla Marinada serà l'escenari principal de la mostra, on s’hi trobaran fins a 15 cellers, una zona gastronòmica i actuacions en directe durant el cap de setmana

Imatge d'arxiu de la passada edició del ViGralla. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La sisena edició del ViGralla arriba aquest cap de setmana a Llorenç del Penedès per promocionar els cellers locals i l'instrument més característic del territori. La mostra de vins i caves del Baix Penedès convidarà cellers del Priorat, el Montsant, La Conca de Barberà i l’Alt Penedès per ampliar la fórmula del ViGralla, que té com a principal objectiu la promoció del vins de la comarca i un instrument bàsic a tot el Penedès, la Gralla, maridats amb diverses activitats, com ara concerts de música en directe, caminades, tastos, actuació de grups folklòrics, vermut electrònic.

La zona 0 del ViGralla es trobarà ubicada a la rambla Marinada de Llorenç, on s’hi trobaran fins a 15 cellers que donaran a conèixer els seus productes. També hi haurà una zona gastronòmica, on dos restaurants oferiran els seus millors plats. A la mateixa zona de la fira, hi haurà instal.lat l’escenari principal, on en tot moment del dissabte tarda-nit i diumenge tot el dia, hi hauran actuacions en directe de fins a 8 grups de música diferents.

Una de les joies del municipi, el celler modernista de Llorenç, serà la sala de tastos i maridatges, on s’han organitzat diferents activitats com un maridatge amb Vintònics  & Cocktails de vi i Microteatre amb Roser Ràfols i Roger Pera, un tast de vins internacional amb la varietat alemanya Riesling, maridat amb arròs cassolà o un tast d’embotits de Llorenç i vins dels cellers convidats de fora la comarca.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.