Vegueria del Penedès

MAS MARROCH

Exitosa primera edició de CreaTast Penedès a Girona


Redacció Vilafranca del Penedès

09-05-2016 22:42

CreaTast Penedès 2016 ha ofert a professionals i premsa la possibilitat de tastar les creacions vinícoles produïdes a la DO Penedès

Joan Roca del Celler de Can Roca amb Francesc Olivella de la DO Penedès durant CreaTast Penedès Girona. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquesta tarda Mas Marroch ha estat testimoni de la primera de les dues cites previstes a CreaTast Penedès 2016, l'esdeveniment que pren el relleu a Nous Penedès i que es celebrava des de 1996.

Els tres-cents cinquanta-dos professionals dels sectors d'hostaleria, restauració, distribució, sumillers, botiga especialitzada i premsa que han estat avui a CreaTast Penedès han pogut conèixer d’una manera directa i personalitzada totes les novetats referents als vins dels cellers inscrits a la Denominació d’Origen Penedès, amb la oportunitat de tastar més de cent vins entre blancs, negres i Clàssic Penedès.

D'entre els assistents que han volgut conèixer les novetats de la DO Penedès a més de reconeguts restauradors i crítics del país, destaca la presència de Josep Roca, sumiller del restaurant Celler de Can Roca, que s'ha mostrat molt interessat per les propostes dels quaranta-dos de cellers presents a CreaTast Penedès 2016.

Aquesta ha estat la primera parada de CreaTast Penedès 2016 que el proper dia 23 de maig viurà la segona amb un acte a Barcelona, concretament al Born Centre Cultural, de 12h a 20.30h.

A diferència de la cita d'avui, CreaTast Penedès Barcelona serà un acte obert també a aficionats, que podran accedir a l'acte de 16h a 20.30 amb una entrada de 5€.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.