Vegueria del Penedès

PATINATGE

Dos diplomes de nivell i dos podis pel CP Calafell


Redacció Calafell

16-05-2016 22:07

Secció de patinatge artístic del Club Patí Calafell. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Diumenge 8 de maig es van celebrar a Constantí les segones proves d’iniciació dels nivells C i A, amb la participació de cinc patinadores del Club Patí Calafell.

Al nivell C la Sara López va aprovar el disc lliure i va obtenir el diploma. En la modalitat de figures obligatòries la Selma Guerrero també va aconseguir el diploma en aprovar les figures 1 i 2. 

Pel que fa a la Fase Territorial del Camp de Tarragona dels Jocs Esportius, celebrades el passat dissabte 14 de maig a El Vendrell, set patinadores del Club Patí Calafell van participar amb el resultat de dos podis i tres classificacions per la final territorial.

Al nivell Aleví B la Nayara Ruíz va fer la vuitena posició i la Sascha Tiffinger la novena; al Benjamí A l’Arantxa Girona va acabar segona; al Prebenjamí A la Laia Duran va pujar a podi en la segona posició i la Isona Bäcker va quedar quarta, i per acabar al Prebenjamí B l’Alèxia Planas va fer la sisena posició i la Lucia Solís la vuitena.

Les patinadores Arantxa Girona, Laia Duran i Isona Bäcker participaran a la final provincial Trofeu Diputació que tindrà lloc a Riudoms el pròxim dissabte 21 de maig.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.