Vegueria del Penedès

EL GARRAF, INCLUSIU

Toni Albà apadrinarà la Festa per una societat inclusiva, aquest dissabte a Roquetes


Redacció Sant Pere de Ribes

18-05-2016 10:18

Sota el lema 'Donant oportunitats, veurem capacitats', la XIII Festa per una societat inclusiva proposa diverses activitats, tallers i actuacions

Festa per una societat inclusiva. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

“Donant oportunitats, veurem capacitats” és el lema de la XIII Festa per una societat inclusiva que se celebrarà el proper dissabte 21 de maig a la tarda a les Roquetes i que està organitzada per la coordinadora d’entitats, centres educatius, ciutadans i ciutadanes del Garraf i la Plataforma Ciutadana per una Escola Inclusiva al Garraf. L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes també col·labora en l’organització. La celebració començarà a les 16’30h a la plaça Llobregat amb una cercavila que farà un recorregut per diferents carrers fins arribar a la plaça de la Vinya d’en Petaca, on s’iniciaran diverses activitats, tallers i actuacions. L’actor Toni Albà serà el padrí de la festa d’aquest 2016.

La Festa per una societat inclusiva és un acte lúdic a través del qual es vol contribuir a sensibilitzar l’opinió pública sobre els beneficis que aporta a tothom la inclusió social dels infants, joves i persones adultes amb discapacitat, independentment de quina sigui la seva tipologia i el seu grau d’afectació.

Després de la cercavila d’inici, hi haurà tallers, espais de jocs per a petits i grans, circuits de cadires de rodes, actuacions de colles castelleres i moltes altres activitats amb les quals els organitzadors volen arribar a tots els públics, sense importar l’edat de cadascú.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.