Vegueria del Penedès

RECOLLIDA DE RESIDUS

Nous contenidors soterrats a la plaça dels Cotxes de Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

19-05-2016 12:06

Mentre durin les obres estarà tallat al trànsit de vehicles l'eix dels carrers de Santa Eulàlia i Miguel de Cervantes

Nous contenidors soterrats a la plaça dels Cotxes de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú instal·larà contenidors soterrats a la plaça dels Cotxes. Les obres s'iniciaran a partir de dilluns vinent, 23 de maig i finalitzaran en el termini de tres setmanes. La nova illa de contenidors soterrats disposarà d'habitacles per recepcionar fraccions dels cinc tipus de residus: orgànic, rebuig, paper, envasos i vidre.

La construcció d'aquesta nova illa de contenidors, que realitza la Regidoria de Serveis Viaris de l'Ajuntament de VNG, suposa una inversió de 41.563 euros i permetrà millorar i optimitzar la recollida de brossa a la zona del centre de la ciutat. Alhora permetrà eliminar els contenidors en superfície que actualment hi ha al carrer de la Mercè i al carrer del Col·legi.

Afectacions al trànsit

Mentre durin les obres estarà tallat al trànsit de vehicles l'eix dels carrers de Santa Eulàlia i Miguel de Cervantes en el tram comprès entre els carrers de Santa Madrona i de Sant Gervasi. A més, a partir de dilluns 23 de maig, canviarà el sentit de circulació del carrer de Sant Gervasi, entre els carrers de Sant Joan i de Miguel de Cervantes, passant a ser de sentit mar per facilitar l'accés als guals de la zona.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.