Vegueria del Penedès

TAULA DEL TABAC

Cauen un 50% les vendes de tabac a causa del contraban


ACN Barcelona

21-05-2016 17:47

La Taula del Tabac denuncia que el comerç il·lícit afavoreix l'accés dels menors d'edat a aquesta droga

Imatge del maleter ple de tabac ros de contraban. Guàrdia Civil

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El contraban de tabac ha fet que les vendes d'aquesta droga hagin caigut un 50%. Així ho ha detallat aquest dissabte a l'espai 'L'entrevista' de Catalunya Informació el portaveu de la Taula del Tabac, Juan Páramo, que també ha denunciat que el contraban afavoreix l'accés dels menors d'edat a aquesta droga. Páramo ha explicat que el comerç il·legal "està beneficiant les màfies, que són com autèntiques multinacionals del crim". El portaveu de venedors, fabricants de màquines de tabac i importadors ha afirmat que a l'Estat espanyol "introduir un contenidor de tabac i vendre'l il·legalment deixa un benefici net d'un milió d'euros", de manera que "si entren set contenidors i se'n requisen sis, continua tenint rendibilitat i això és molt atractiu per a les màfies, que ho estan utilitzant com a àrea de negoci".

La Taula del Tabac considera que l'entrada en vigor, aquest divendres, de la nova directiva europea que obliga a ampliar les imatges dissuasives als paquets de tabac "no servirà per disminuir el nombre de fumadors".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.