Vegueria del Penedès

FIRES I FESTES DE MAIG

Els Castellers de Vilafranca completen la tripleta màgica


Redacció Vilafranca del Penedès

22-05-2016 20:56

Els vilafranquins han descarregat el primer 4de9 amb folre de la temporada

Els Castellers de Vilafranca completen la tripleta màgica. Castellers de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Castellers de Vilafranca han participat aquest migdia a la diada castellera de les Fires de Maig, a la Plaça de la Vila de Vilafranca. En la diada d'avui, els vilafranquins han estrenat tres castells: el 4de9 amb folre, el 5de8 i el pilar de set amb folre. A més a més, també han descarregat el 3de9f. Tal com havien anunciat, els Verds han completat la tripleta màgica en una jornada molt àgil i ràpida que només ha durat una hora. Abans de començar la diada, a la Plaça de la Vila s'ha inaugurat la placa que commemora que Vilafranca ja té dues colles de 9 pisos.

En acabar la diada, els Castellers de Vilafranca han estrenat la Ronda de Vermut, una iniciativa que pretén institucionalitzar l'espai posterior a les jornades castelleres i crear un bon ambient entre les colles i els seus castellers. Els de la camisa verda han convidat a les altres dues colles vilafranquines a fer el vermut a Cal Figarot. La Ronda de Vermut es realitzarà, amb la col·laboració de 'Vermut Miró', després de totes aquelles diades que organitzin els Castellers de Vilafranca: l'aniversari de Cal Figarot (13 d'agost), la de Sant Miquel (25 de setembre) i la de Tots Sants (1 de novembre).

La colla vilafranquina actuarà dissabte que ve a Barcelona, acompanyats dels Castellers de Sants, els Castellers del Poble Sec i els Castellers de Sant Cugat. Per preparar la diada, els Castellers de Vilafranca assajaran dilluns, dimecres i divendres en els horaris habituals.

Castellers de Vilafranca - Fires de Maig:
5de8 (1a ronda)
4de9f (2a ronda)
3de9f (3a ronda)
Pde7f (ronda de pilars)

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.