Vegueria del Penedès

JARDINERIA

Vilanova replanta un margalló històric a la rotonda de la ronda Europa


Redacció Vilanova i la Geltrú

25-05-2016 18:44

Fa més de dues dècades, per les obres d'ampliació de l'escola Santa Teresa a la rambla Principal, l'exemplar de margalló va ser extret i replantat a la plaça de les Neus

Vilanova replanta un margalló històric a la rotonda de la ronda Europa. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El servei de Jardineria de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha replantat un exemplar de margalló que originàriament estava a un jardinet de la rambla Principal.

Fa més de dues dècades, per les obres d'ampliació de l'escola de les Tereses a la rambla Principal, l'exemplar de margalló va ser extret i replantat a la plaça de les Neus on s'hi va estar fins que es van realitzar les obres de remodelació de la plaça. A conseqüència d'aquestes es va retirar i  en els darrers anys el margalló ha estat replantat en un terreny del servei de Jardineria on s'ha pogut recuperar dels processos d'extracció i replanteig efectuats.

Finalment els serveis tècnics de la Regidoria de Serveis Viaris han valorat el bon estat de la palmera i han optat per cercar-li una ubicació definitiva a la ronda d'Europa a la cruïlla amb el passeig Marítim.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.