Vegueria del Penedès

FESTA MAJOR 2016

Redacten un protocol per a la Festa Major del Vendrell


Redacció El Vendrell

25-05-2016 19:21

S’ha fet un treball de recerca històrica, s’han mirat protocols d’altres municipis i s’ha pactat un guió sobre quins actes s’han de fer per la Festa Major

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Des del final de l’any passat, set persones del Vendrell estan treballant en la redacció del Protocol de la Festa Major per indicar unes normes i criteris a seguir i com a pas previ per aconseguir que sigui qualificada com a Festa Nacional d’Interès Patrimonial.

Els encarregats de la redacció del Protocol de la Festa Major del Vendrell són Marta Ribas, Josep Català, Xavier Mercadé, Anna Domènech, Jordi Quintana, Salvador Arroyo i Jordi Inglés, persones que tenen un gran coneixement sobre la seva història i organització.

La regidora de Cultura i Festes, Eva M. Serramià, ha posat de relleu que la “Festa Major del Vendrell té uns elements diferencials i volem posar-los en valor”.

Josep Català, com a portaveu dels redactors del protocol, ha explicat que s’ha fet un treball de recerca històrica, s’han mirat protocols d’altres municipis i s’ha pactat un guió sobre quins actes s’han de fer per la Festa Major indicant quan s’han de fer, per què i com.

D’altra banda, el protocol també recull la forma de l’elecció dels Administradors de Santa Anna, dos dels quals seran escollits a partir de les sol·licituds particulars que es presentin a l’Ajuntament  i quatre a través d’un Consell d’Entitats, el qual també serà l’encarregat de triar les quatre persones que s’homenatjaran com a Portants d’Honor.

El Protocol de la Festa Major es presentarà al Ple de l’Ajuntament del Vendrell per a la seva aprovació, està previst que tingui vigència aquest any 2016 i en el document ja es preveu fer-ne una revisió en un període de temps que encara no s’ha determinat.  

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.