Vegueria del Penedès

RUGBI

El rugbi Nova Olivella ja prepara el seu segon Campus d’Estiu


Rafael Linares Olivella

25-05-2016 19:30

Campus d’Estiu 2015 del rugbi Nova Olivella. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Encara no ha acabat la temporada i el Rugbi Nova Olivella (l’equip del poble, així li diuen…), ja té en ment el Campus de rugbi d´estiu, que es farà del 27 juny al 29 de juliol. Aquest campus donarà l’oportunitat, a molts nens que no coneixen aquest esport, sigui perquè no fan esport o perquè practiquen altres disciplines durant l´any, de viure durant un mes i escaig, al Camp municipal d´Esports d´Olivella, dos dies per setmana (encara per decidir), de 18 a 19:30 hores, el gran esport del rugbi, amb els seus valors culturals i esportius, i així ampliar la difusió a tot el poble d´Olivella i voltants. I nomes per 60 euros. 

Olivella necessita donar un pas més amb el rugbi

Desde que va començar això com una aposta de futur, el rugbi ha anat ampliant l'escola i el seu sub16, fins i tot ha arribat a fer ombra al fútbol al nostre municipi. Ara després de dos anys, aquest club i aquest esport, volen donar un salt qualitatiu.I per donar aquest salt, les instal.lacios necesiten un mínim de condicions, sobretot uns pals.

L'escola necessita una bona ubicació per jugar Trobades, i el sub16 per competir ja a certs nivells. Serà el segon any consecutiu que a Olivella ens visiten equips estrangers d'alta qualitat (l´any passat un equip angles i aquest un de gal·lès, el dia 3 de juliol). Sinó s'espatlla i tenen bones instal·lacions, el rugbi a terres d´Olivella tindrà un gran futur, diuen jugadors com, Niko Daviron o Diego Fucks, ex. internacionals amb Argentina i Espanya.

També estem a les escoles (com la del Morsell d´Olivella) i als instituts. En l'últim any el conveni amb el Sel Vilanova ha aportat a l’equip del Garraf, grans jugadors, com; Martínez, Raul, Gerard, Julio, Axel o Aleix… amb una temporada realment perfecte per ells. I encara haurà més, darrera, l´escola prepara una bona fornada més, amb els futurs sub16, ara al sub14, com Axel, Joel, Iker, Judith, Miranda, Martina, Manel, etc…..

Es treballa a consciencia la cantera de futur, i no sembla que a Stephen Land (Gal·lès) i Walter Aliani (argentí) els hi vagi gaire malament. Un exemple d´aquesta temporada, ha estat la convocatòria per la selecció catalana de rugbi sub16 de Julio Rodríguez, amb un any i mig d´experiència, on Jordi Molinero, el va portar a provar. I les convocatories de les nenes, també pel femení, per anar-se formant, Miranda, Martina i Judith…

Encara queda molt recorregut, però el Nova Olivella treballa a tope i no baixa la guardia per poder seguir donant alegríes al rugbi i al nostre poble d'Olivella. Per això hem de fer pinya els responsables del club, el pares, el poble, l'Ajuntament i com no, els nostres nanos, la base de futur.

Aviat, com cada any per aquesta época tornarem a fer rodar l'òval en el Dia de l'esport, i obrir les portes a tots el novells, pares i fills, que volguin compartir una bona estona amb nosaltres. No tenim límits, i això ens fa ser molt més grans.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.