Vegueria del Penedès

INVESTIGACIÓ

Detingut un home pel robatori amb força en una empresa de Vilafranca del Penedès


Redacció Vilafranca del Penedès

26-05-2016 14:11

L’home també va ser detingut com a presumpte autor d’un robatori amb força en una finca agrícola de Calafell

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de l’Alt Penedès van detenir el dilluns 23 de maig un home romanès, de 30 anys i veí de Vilafranca del Penedès com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en una empresa de la mateixa localitat.

La investigació va començar l’octubre del 2013 quan una empresària va presentar una denuncia a comissaria informant el robatori amb força a l’interior del seu local. L’autor hauria forçat la porta de sortida d’emergències i s’hauria endut un televisor.

La Unitat d’Investigació va iniciar les indagacions policials que van culminar el dilluns 23 de maig amb la detenció del presumpte autor dels fets.

A més a més, els investigadors de la Unitat d’Investigació del Vendrell el van detenir el mateix dia, com a presumpte autor d’un robatori amb força en una finca agrícola de la població de Calafell, perpetrat l’abril del 2015.

El detingut, amb dos antecedents per robatoris amb força, va passar a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.