Vegueria del Penedès

ESTAFA

Detingut un vilafranquí per estafar 1.900 euros en la compra de pernils i embotits ibèrics


Redacció Vilafranca del Penedès

27-05-2016 14:48

Va intentar vendre els aliments a un preu molt inferior al de mercat en diversos restaurants de Vilafranca del Penedès

L’autor dels fets va demanar els productes a través del web d’una botiga extremenya, però no els va arribar a pagar

Imatge promocional de pernil ibèric d'Extremadura. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Vilafranca del Penedès van detenir el dijous 19 de maig un home nacional, de 40 anys i veí de la mateixa localitat com a presumpte autor d’un delicte d’estafa.

A mitjan abril els Mossos d’Esquadra van rebre una denuncia presentada a la Guàrdia Civil per la propietària d’un establiment dedicat a la venda de productes ibèrics a la localitat de Los Santos de Maimona (Badajoz). La víctima va denunciar una estafa en la compra de pernils i embotits a través de la seva pàgina web per valor de 1.900 euros.

L’autor de l’estafa va fer creure a la propietària que havia realitzat la transferència bancària per pagar la comanda, però una vegada entregats els productes, els diners mai van arribar.

Els agents van començar la investigació i van localitzar i retornar una part dels productes estafats que el presumpte autor dels fets va intentar vendre a un preu molt inferior al de mercat a diversos restaurants de Vilafranca del Penedès. Gràcies a la col·laboració dels propietaris dels establiments, els mossos van poder identificar i detenir el sospitós, un home amb un antecedent per fets similars.

El detingut, que va passar a disposició judicial, va quedar en llibertat amb càrrecs.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.