Vegueria del Penedès

VIJAZZ PENEDÈS 2016

El Vijazz proposarà fins a 30 maridatges durant el festival


Redacció Vilafranca del Penedès

01-06-2016 18:38

Tots els tastos d’enguany seran maridats. I hi haurà l’Espai Ametller Orígens on Isma Prados els guiarà donant consells culinaris Vilafranca

Vijazz Penedès 2016. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Més de 40 cellers i bodegues del Penedès portaran les seves millors referènci­es de vins i caves a l’espai de tast del Festival Banc Sabadell Vijazz Penedès. Rosats, blancs, negres, clàssic i dolços penedesencs deleitaran els paladars de totes les persones que s’acostin a la Fira.

Enguany tota la proposta de tasts de vins i caves que es farà a la Sala de Tast TR3SC i a la Sala de Tast Ametller Orígens, estaran maridades. No provarem cap referència de vi ni de cava que no estigui acompanyada d’algun producte de qualitat per intensificar els seus sabors.

Alguns dels maridatges els farem amb productes de la Casa Ametller (truites, pernils, formatges, foies, cremes, melmelada...) i, aquests mateixos amb el cuiner Isma Prados que ens acompanyarà donant-nos consells culinaris.

També hi haurà maridatges amb productes selectes com anxoves, foie, sushis, pernils... I un any més, els més agosarats podran participar dels nocturns, els quals maridarem amb literatura eròtica.

Les reserves als maridatges es poden fer a través del web oficial http://bit.ly/tastosimaridatges. Les reserves es podran fer fins a exhaurir places.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.