Vegueria del Penedès

REDUIR COSTOS

Neix a Vilafranca la Central de Compres Vitivinícoles per a impulsar la competitivitat dels cellers


Redacció Vilafranca del Penedès

01-06-2016 18:52

CCV (Central de Compres Vitivinícoles SL), ha començat l'activitat aquest mes de juny amb l'objectiu de reduir significativament costos a les empreses del sector

CCV no comercialitza directament, sinó que posa a disposició dels seus associats els acords establerts amb les empreses proveïdores

Neix a Vilafranca la Central de Compres Vitivinícoles per a impulsar la competitivitat dels cellers. CCV

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

CCV (Central de Compres Vitivinícoles SL), ha començat l'activitat aquest mes de juny amb l'objectiu de reduir significativament costos a les empreses del sector. CCV és una nova empresa que té per objectiu posar en valor l'eficiència de la compra conjunta de productes, serveis i subministraments específics del sector vitivinícola. Posa èmfasis en aquells que no generen valor afegit al producte i que, a causa de l'atomització i manca de volum dels cellers, no els hi permeten aconseguir una òptima posició negociadora, cosa que acaba per elevar costos i reduir la competitivitat.

CCV no comercialitza directament, sinó que posa a disposició dels seus associats els acords establerts amb les empreses proveïdores, algunes de les quals ja estan servint actualment als cellers. S'ha arribat a aquests acords seguint processos d'homologació de proveïdors, productes i serveis que garanteixen els màxims estàndards de qualitat.

Amb seu a Vilafranca del Penedès, l'equip de CCV, format per 4 professionals i dirigit per Joan Olivella, compta amb una experiència de més de 20 anys al món de les compres de subministraments i serveis dels sectors vitvinícola, publicitari i bancari.

Per Joan Olivella: "Després de les primeres operacions, s'ha detectat un notable marge de millora en els preus d'adquisició que afecten a diferents àrees de despesa -des de la vinya, passant pel procés d'elaboració o la logística". L'empresa, que ja ha iniciat les primeres operacions. En una primera fase, té previst gestionar les compres d'aproximadament 30 cellers, principalment del Penedès. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.