Vegueria del Penedès

MUSEU EUROPEU D’ART MODERN

El celler Mas Bertran marida els seus vins amb l’humor de Carlos Latre al TR3SC


Redacció Sant Martí Sarroca

03-06-2016 20:10

El Museu Europeu d’Art Modern va acollir una seixantena d’espectadors

El celler Mas Bertran marida els seus vins amb l’humor de Carlos Latre al TR3SC. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Argila Rosé, el Nutt i el Balma Brut Nature van ser els tres productes que el celler Mas Bertran, de Sant Martí Sarroca, va maridar ahir amb l’humor de Carlos Latre en el Visàvis del TR3SC, al Museu Europeu d’Art Modern. L’humorista va compartir una estona amb la directora tècnica del celler, Eva Ventura, i el director del Museu, per tastar aquests vins mentre explicava anècdotes de la seva carrera professional i contestava preguntes dels assistents.

Els tres vins triats per a aquesta ocasió destil·len la filosofia del celler, que aposta des dels seus inicis, i de manera decidida per l’elaboració de productes a partir de varietats autòctones del Penedès. L’Argila Rosé (Clàssic Penedès) és un escumós elaborat totalment amb sumoll, i tant el Nutt (DO Penedès) com el Balma Brut Nature (Clàssic Penedès) es basen en el xarel·lo.
 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.