Vegueria del Penedès

CONSELL COMARCAL DEL BAIX PENEDÈS

L’Aparador Jove del Baix Penedès, escenari del 5è aniversari del Borinot


Redacció El Vendrell

03-06-2016 20:21

El Borinot es va batejar el 4 de juny del 2011, i compta actualment amb més de 40 membres

L’Aparador Jove del Baix Penedès, escenari del 5è aniversari del Borinot. CC Baix Penedès

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Inaugurada la nova exposició a l'Aparador Jove del Consell Comarcal. El protagonista és el Borinot, que compleix 5 anys i ho vol celebrar mostrant part de la seva història i merchandising.

Entre els actes d’aniversari d’aquesta bèstia del Vendrell, s’hi troba la mostra a l’Oficina Jove, que permet veure de prop el vestuari, complements, sortides que han fet al llarg d’aquests 5 anys, i també la llegenda del Borinot. En l’acte d’inauguració hi ha assistit el protagonista de la festa, el mateix Borinot, que ha fet una encesa a la plaça Pep Jai.

El Borinot es va batejar el 4 de juny del 2011, i compta actualment amb més de 40 membres. El seu president actual és Jordi Sendra, que també va assistir a la inauguració de la mostra, com també la presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva M. Serramià, i el conseller comarcal de Joventut, Jacob Balaguer.

L’exposició del Borinot és la sisena que acull l’aparador de l’Oficina Jove del Baix Penedès, situada al carrer Àngel Guimerà i Plaça Pep Jai del Vendrell. Aquest és un espai que ofereix el Consell Comarcal del Baix Penedès de forma gratuïta als joves de la comarca, que tenen un perfil artístic, i que durant un mes poden exposar lliurement les seves creacions.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.