Vegueria del Penedès

ESTIU 2016

Sitges estrena aquest cap de setmana el servei de socorrisme a sis platges urbanes


Redacció Sitges

03-06-2016 21:01

El 24 de juny estarà emplementat el servei a totes les platges sitgetanes, inclosa Cala Ginesta i Cala Morisca, que estrenaran servei per primera vegada durant juliol i agost

Sitges estrena aquest cap de setmana el servei de socorrisme a sis platges urbanes. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El servei de socorrisme i salvament s'inicia aquest dissabte a sis de les platges urbanes de la vila; Sant Sebastià, Fragata, Ribera, Bassa Rodona, Garraf i Les Botigues de Sitges, les platges amb més afluència de banyistes, mentre que a la resta de platges el servei s'iniciarà el proper 24 de juny. Com a novetat, el servei arribarà a dues platges situades fora dels nuclis urbans com són Cala Ginesta i Cala Morisca durant els mesos de juliol i agost.

El servei comptarà amb 24 socorristes a més dels vehicles terrestres i marítims, i els equips i material de salvament. El servei, a més, estrenarà en els propers dies instal·lacions renovades a les platges i espigons. De fet, els punts situats a la platja d'Aiguadolç i Ribera ja han estat renovats. Una de les novetats d'aquesta temporada és la col·locació de salvavides a les platges de Sant Sebastià i Garraf per agilitzar les intervencions a peu de mar.

Per a la regidora de Turisme, Aurora Carbonell, la temporada de platges “arrenca amb la intenció d’oferir als usuaris de platges la màxima qualitat en els serveis i les instal·lacions, especialment en l’àmbit de la prevenció d’accidents i socorrisme”. Segons Carbonell, la gestió de platges atén actualment a nous criteris de turisme responsable i sostenible, una gestió que ha possibilitat l'obtenció aquesta setmana de la certificació ‘Biosphere Destination’, que se suma a altres certificacions de qualitat en la gestió de platges que té l’ajuntament com són l'EMAS i Sicted.


Nou mobiliari a platges

L’Ajuntament de Sitges ha finalitzat la renovació d’una trentena de rentapeus i bancs, a més de tres dutxes adaptades, que acabaran de completar l’àrea de rentat de la sorra de les platges urbanes. Els nous rentapeus són d’alumini, més còmodes i més eficients per al consum de l’aigua, i estan muntats sobre una tarima de fusta que canalitza l’aigua residual cap la xarxa general.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.