Vegueria del Penedès

VIA PÚBLICA

C’s Calafell sol·licita un estudi de viabilitat per asfaltar i replantejar el Camí de MontMar


Ciutadans Calafell Calafell

06-06-2016 12:38

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El portaveu de Ciutadans (C’s) a l'Ajuntament de Calafell ha explicat que el seu partit ha presentat una moció per sol·licitar un estudi al Consistori per a l'asfaltat i replantejament del traçat del Camí de MontMar, entre les urbanitzacions de Calafell Parc i MontMar. A més, ha destacat que “aquest camí es troba en pèssimes condicions per les foradades, que perjudiquen la mobilitat de moltes famílies”. Per això, ha defensat que “aquest replantejament pot millorar i escurçar els desplaçaments dels veïns de les urbanitzacions pel que fa a diferents punts del municipi i l'accés a la N-340”.

“La moció de C's sol·licita també l'estudi del possible abaratiment del cost del transport urbà en facilitar la comunicació entre urbanitzacions", ha dit Tejedor. L'edil de C’s ha afegit que gràcies a aquest estudi es pot "replantejar el numero de línies d'autobús".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.