Vegueria del Penedès

GENT GRAN

La Casa d'Empara de Vilanova inaugura una unitat de convivència


Redacció Vilanova i la Geltrú

06-06-2016 21:51

L'espai, anomenat Santa Lluïsa de Marillac, està destinat als residents més autònoms

La Casa d'Empara de Vilanova inaugura una unitat de convivència. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'alcaldessa Neus Lloveras i la regidora de Serveis Socials i Salut Gisela Vargas han assistit a l'acte d'inauguració de la unitat de convivència Santa Lluïsa de Marillac, de la Casa d'Empara.

L'obertura d'aquest espai ha estat gràcies a la cessió que han fet les germanes de la Comunitat de les Filles de la Caritat a la Casa Empara, i té com a objectiu oferir un espai a les persones que no tenen cap deteriorament físic o cognitiu, o que el tenen molt lleu, i per tant tenen un alt grau d'autonomia. D'aquesta manera, es facilita que aquests usuaris i usuàries puguin treballar les pròpies necessitats i fites.

La inauguració ha comptat amb la benvinguda del vicepresident de la Fundació Casa d'Empara de Vilanova i la Geltrú, Miquel Orriols, i la intervenció de Sor Eduarda Vergara, visitadora provincial de la companyia de les Filles de la Caritat, a més de les paraules d'agraïment d'un representant dels residents.

Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, ha descobert la placa inaugural i ha felicitat la institució i els residents, recordant que "La Casa d'Empara és un centre de referència a la ciutat, on tenim una àmplia oferta de 12 espais entre centres de dia i residències. La gent gran heu participat en el dia a dia de la ciutat, heu construït la Vilanova que tenim, i per tant ara us mereixeu tenir espais com aquest".
 
L'alcaldessa i la regidora, acompanyats dels residents i responsables de la Fundació, han visitat la nova Unitat de Convivència, que disposa d'un menjador-sala polivalent i una sala d'estar, amb uns horaris de funcionament menys estrictes que els de la residència.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.