Vegueria del Penedès

PREVENCIÓ I SALUT

La Diputació estudia els hàbits de salut dels adolescents de Sant Sadurní d'Anoia


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

07-06-2016 23:07

L'anàlisi dels hàbits dels alumnes de quart d'ESO són clau a l'hora de 'preveure futures conductes relacionades amb la salut'

La Diputació estudia els hàbits de salut dels adolescents de Sant Sadurní d'Anoia. Diputació de Barcelona

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Dilluns es van presentar, al Casal d'Entitats de Sant Sadurní d'Anoia, els resultats de l'enquesta sobre hàbits relacionats amb la salut realitzada a alumnes de quart d'ESO dels centres escolars públics i concertats del municipi.

La diputada de Salut Pública i Consum de la Diputació, Laura Martínez, que va participar en la presentació, va destacar la importància de l'estudi, ja que «els hàbits desenvolupats fins a l'adolescència són en gran mesura els de la vida adulta», i l'anàlisi dels hàbits dels alumnes de quart d'ESO són clau a l'hora de «preveure futures conductes relacionades amb la salut».

La presentació va anar a càrrec també de la regidora d'Acció Social, Àngels Canals, i l'alcaldessa, Maria Rosell, va cloure l'acte destacant la importància dels programes de promoció i educació per a la salut a l'escola i la necessitat de l'inici d'aquests en edats primerenques amb la finalitat d'establir conductes i hàbits saludables que es mantinguin en l'edat adulta.

Aquest estudi es troba dins l'oferta que fa el Servei de Salut Pública de la Diputació als municipis de la província, i proporciona la imatge de la situació actual del jovent i dels seus estils de vida, el que permet tenir elements sobre quin ha estat el fruit del treball conjunt realitzat en matèria de promoció i educació per a la salut al llarg de tot el període escolar.

A la presentació van assistir càrrecs electes del consistori i tècnics municipals, així com membres de l'àmbit de la salut local -oficines de farmàcia, programa Salut i Escola, Agència de Salut Pública de Catalunya i associacions culturals i assistencials-.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.