Vegueria del Penedès

COL·LAPSE A LES COSTES

Un motorista de 74 anys, ferit greu en un accident a la C-31 a Sitges


ACN Sitges

09-06-2016 9:40

El vehicle de dues rodes ha xocat amb un turisme. L'accident provoca importants retencions a la carretera de les Costes del Garraf

Un motorista de 74 anys, ferit greu en un accident a la C-31 a Sitges. @novullpagarC32

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Un home de 74 anys ha resultat ferit greu aquest dijous al matí en xocar amb la moto que conduïa amb un cotxe a la C-31 a Sitges (Garraf) en sentit Barcelona. Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), el sinistre ha passat a les 8.26 hores a l'altura del quilòmetre 174. Fins al lloc s'hi ha desplaçat una ambulància i un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que ha evacuat al motorista ferit de gravetat a l'Hospital de Bellvitge de l'Hospitalet de Llobregat. A conseqüència del l'accident, la C-31 s'ha tallat en els dos sentits de la marxa durant mitja hora i des de les 9.10 hores es dóna pas alternatiu als vehicles.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.