Vegueria del Penedès

OPTIMITZACIÓ ENERGÈTICA

NODE Garraf obre el Fòrum d’Empreses de Serveis Energètics


Redacció Vilanova i la Geltrú

09-06-2016 10:21

El propòsit d’aquest fòrum és promoure la interrelació i la complementarietat entre els experts i estimular l’activitat

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

NODE Garraf promou la creació del Fòrum d’Empreses de Serveis Energètics. Es tracta d’aplegar empreses i professionals al voltant de l’optimització energètica i promoure la rehabilitació i l’eficiència en l’edificació i l’habitatge.

Un dels eixos d’actuació de l’Agència de Desenvolupament del Garraf és l’eficiència energètica. L’estalvi de la factura i, en general, l’optimització del recurs energètic obre tot un calaix d’activitats i mesters especialitzats.

Aquest dijous, a la seu de NODE Garraf, tindrà lloc la sessió prèvia del Fòrum d’Empreses de Serveis Energètics, obert a professionals que entenen i s’ocupen de la rehabilitació, la construcció, l’enginyeria, l’arquitectura, el disseny i la implementació de sistemes focalitzats a l’eficiència energètica.

El propòsit d’aquest fòrum és promoure la interrelació i la complementarietat entre els experts i estimular l’activitat de construcció i rehabilitació en base a criteris de reducció dels consums energètics.

La primera conseqüència del Fòrum d’Empreses de Serveis Energètics és la jornada Eines i recursos per l’optimització energètica, organitzada per NODE Garraf, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Garraf. Aquest acte tindrà lloc a la Masia d’en Cabanyes, divendres 17 de juny, a partir de les 9h30. El programa aplegarà diferents ponències al voltant de la rehabilitació energètica en l’edificació.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.