Vegueria del Penedès

MUSEU PAU CASALS

El Camp d'Aprenentatge Pau Casals celebra el seu desè aniversari


Redacció El Vendrell

10-06-2016 13:13

La consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, ha aprofitat l'estada al Vendrell per fer una visita a l'escola Teresina Martorell i a l'institut Mediterrània

El Camp d'Aprenentatge Pau Casals celebra el seu desè aniversari. Ajuntament del Vendrell

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Avui al matí, als jardins del Museu Pau Casals, s'ha celebrat l'acte de celebració del desè aniversari del Camp d'Aprenentatge Pau Casals, que ha comptat amb la presència de la consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz. En el torn dels parlaments també hi han intervingut l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer; el director de la Fundació Pau Casals, Jordi Pardo, i el director del Camp d'Aprenentatge, David Melgar.

L'acte també ha comptat amb la presència d'alumnes d'escoles del municipi que han participat en la cantata de la cançó Pluja de Sons, que ha estat interpretada simultàniament amb la resta d'escoles de Catalunya i que s'ha pogut escoltar en directe per Catalunya Ràdio.

La consellera d'Ensenyament ha aprofitat l'estada al Vendrell per fer una visita a l'escola Teresina Martorell i a l'institut Mediterrània.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.