Vegueria del Penedès

POLÍTICA

Campi qui pugui


Francesc Carafí Sant Sadurní d'Anoia

13-06-2016 9:35

Desgovern a Catalunya, Incertesa política a Espanya

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Qui temps passa, anys empeny. Catalunya i Espanya desgovernades i no passa res. La ciutadania està farta i els polítiquets (com jo), desolats. No es pot seguir així, de cap de les maneres. Pactar, consensuar serà la paraula “màgica” a Espanya i possiblement també a Catalunya.

La ciutadania vol “nova política”, aires nous en la política. A l’estat espanyol s’hi arribarà desprès del 26-J (Unidos Podemos, Ciudadanos ...). A Catalunya, vist el que ha passat, “campi qui pugui”, segurament veurem també algun que altre sorpasso (En Comú Podem...).

El que no s’ha de fer, és passar de la política. Entenc que s’ha arribat a un moment de “pressa de pel, poca serietat” dels polítics vers la societat. Han de rectificar, ja. I a més, aquesta nova política, ha d’estar consensuada, pactada amb la política tradicional (PP, PSOE). Depenent, és clar, si gira cap a la dreta o l’esquerra.

En aquests dies, llegeixo afirmacions de lectors que tenen raó, i parlen de la falta de respecte de la política, els polítics vers la ciutadania. De ben segur que si, però ciutadans i ciutadanes hem d’anar a votar tots i totes lliurement, per expressar i dir als governants, quina política i quin govern volem.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.