Vegueria del Penedès

FUTBOL 7

Club Tennis Ribes i FCNG Bol disputaran la final de la Copa


Redacció Vilanova i la Geltrú

14-06-2016 19:17

Copa Futbol 7. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Final inèdita la que disputaran aquest dimecres, 15 de juny, dos equips que no pertanyen a la Primera Divisió de la competició i que ve a demostrar la igualtat que s’ha donat en aquesta edició de la Copa.

En una de les semifinals el Club Tennis Ribes s’imposava al Racó de les Cols per un ajustat 3-1 i certificava el seu pas a la final desprès de desfer-se , en les eliminatòries anteriors, dels equips Frankfurt El Surtidor, Pista Cero Braseria Ordago i Miró Gràfic Cubelles.

La revelació de la competició és l’actual campió de Segona B, FCNG Bol, que s’ha plantat en la final  eliminant a dos dels tres primers classificats de la Primera Divisió. Si en quarts de final s’imposava al Bar La Penya Sitges en semifinals ha superat al Finques Rius per 4-6 i ara pot aspirar  aconseguir el doblet en la seva primera temporada en la competició.

El mateix dimecres es disputarà el partit pel tercer i quart lloc que enfrontarà a Racó de les Cols i Finques Rius.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.