Vegueria del Penedès

MITJÓ 2016

Los Galindos, plat fort de la Mostra de Teatre de carrer de Riudebitlles


Redacció Sant Pere de Riudebitlles

19-06-2016 21:38

Els veïns engalanaran balcons i façanes amb milers de mitjons de totes mides i colors per donar la benvinguda al festival formant un paisatge multicolor

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La companyia Los Galindos, premi nacional de Cultura 2016, serà un dels plats forts de la Mostra de Teatre de carrer Mitjó, que enguany arriba a la 5ª edició. Per donar la benvinguda al festival, els veïns del poble de Sant Pere de Riudebitlles tornaran a engalanar balcons i façanes amb milers de mitjons de totes mides i colors, conformant un paisatge multicolor sorprenent.

Durant dos dies, el 22 i 23 de juliol, la  tendra i màgica proposta de “Mairuta”, experiència personal i artística del pallasso  i acròbata excèntric de Los Galindos,  s’acompanyarà de  “El cas caputxeta” recentment estrenat per la companyia Pinotxo en Bicicleta; la bogeria dels francesos Têtes de Mules, amb “Parasite Circus”, un espectacle estripat i passat de voltes que s’ha pogut veure arreu d’Europa; l’hilarant “Impro show” dels muppets de República tòxica; i “Valentina” de Forani teatre.

Al costat d’aquests espectacles, àmpliament reconeguts en certamens i mostres d’arreu del món, el Festival compta amb activitats clàssiques com un taller de pintura gegant, exposicions de fotos, intervencions d’artistes plàstics, concerts, plaça gastronòmica amb foodtrucks de la terra, cuina marroquina i vins del Penedès, chillout, espais de trobada entre artistes i públic, i la clàssica cercavila de titelles que recorre els carrers del poble, amb la novetat enguany de celebrar-se en horari nocturn. La colla de diables local acompanyarà el recorregut amb un Correllum pel casc antic de la població.

Si bé la majoria dels actes s’adrecen a un públic familiar i són gratuïts, el festival es reserva un espai per als adults, La Mitja, que té lloc de nit i és on es presenten les obres més irreverents. També comptarem amb la participació del músic i comediant Kerol, que després de recórrer els sets de televisió de mig planeta, arriba a St. Pere de Riudebitlles amb un espectacle, guanyador de la medalla de plata del prestigiós"Cirque de demain" i un taller de Beatbox.

Uns 3000 espectadors van gaudir de les activitats l’any passat

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.