Vegueria del Penedès

SANT JOAN 2016

Els pastissers esperen vendre gairebé 1,7 milions de coques per Sant Joan, un 2% més


ACN/ L. Busquets Barcelona

21-06-2016 12:31

Les més venudes seran les clàssiques amb fruites i pinyons, de crema o de full i llardons

Pla detall de quatre coques de Sant Joan acabades de sortir del forn. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els catalans menjaran aquest any més d'1.630.000 coques artesanes de Sant Joan, una xifra un 2% superior que la de l'any anterior. Segons les previsions del Gremi de Pastisseria de Barcelona i Província, això suposarà que només al territori barceloní es vendran unes 920.000 coques artesanes i de pastisseria. El president del gremi, Elies Miró, ha explicat a l'ACN que les més venudes tornaran a ser les tradicionals de briox amb fruites i pinyons, seguida de la coca de llardons amb full i la de pinyons farcida de crema. Tanmateix enguany hi haurà novetats a les pastisseries com la coca de croissant caramel·litzat farcida amb mascarpone i cirera, 'cheesecake' o maduixes i festucs. De mitjana, els preus de les coques es mantindran entre els 16 i els 35 euros en funció de la mida, i gràcies a una moderació dels preus d'ingredients com el pinyó.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.