Vegueria del Penedès

RODALIES

Una avaria en un tren a Plaça Catalunya causa retards de mitja hora a les línies R1, R3 i R4


ACN Barcelona

21-06-2016 17:52

El comboi ja s'ha retirat i està previst que es recuperin les freqüències habituals de pas

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Una avaria en un tren a l'estació de Plaça Catalunya ha causat retards de 30 minuts a les línies R1, R3 i R4 aquest dimarts al migdia, segons ha informat Renfe. L'avaria s'ha produït quan passaven uns cinc minuts de dos quarts de quatre de la tarda en un comboi de l'R4 amb sortida a les 14.20 h de Vilafranca del Penedès amb destí Manresa, on tenia prevista l'arribada a les 16.39h. Per tal de minimitzar els retards, els combois d'aquestes línies s'han desviat per Passeig de Gràcia. Finalment, a un quart de cinc de la tarda s'ha retirat el tren avariat i la resta de combois han començat a circular amb normalitat. Està previst que els trens recuperin progressivament les freqüències habituals de pas.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.