Vegueria del Penedès

ELECCIONS GENERALS

Vota demòcrates de Catalunya!


Miquel Lara Vilanova i la Geltrú

21-06-2016 17:59

ADN Demòcrata. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Si ja ho sé no ens presentem, va ser una decisió meditada, compartida amb tots el voluntaris i volguda, ja arribarà el nostre moment però aquests dies de campanya em sento orfe, desprès de més de 20 anys participant en campanyes electorals, aquesta la veig des de fora i no puc dir que el meu vot es decideixi per convenciment, si més no per descart... això em fa pensar que haguéssim tingut el nostre espai i que segurament hi ha molta gent que opina el mateix que jo.

La única opció que realment representa una sacsejada forta a la política actual amb un discurs diferent i de canvi real és Podemos, si Podemos, que no, en Comú Podem, ni Unidos Podemos ja que la suma a vegades resta i en aquest cas la suma els hi donarà més vots però els hi resta autenticitat, no obstant, ni estan en el meu espai ideològic, ni he cregut mai en els partits a nivell estatal, no existeix la poció única màgica que a tots els territoris de l’Estat ens vagi bé.

Sempre he entès la política des de l’estricte espai català i en el cas municipal veig les llistes més com a confluències de veïns que tenen propostes diverses, tot i anar sota unes sigles de partit “gran”.

Sota aquests criteris em queden ben poques opcions de vot, que es mouen entre els que gairebé no fan propostes per no “pifiar-la” i esperar que els vots els hi arribin sols i els que un dia demanen el vot pels votants d’Unió (autonomistes), a l’endemà carreguen contra ANC i posteriorment defensen el procés d’independència a ultrança!

No anar a votar, votar blanc o nul no és opció, els vots independentistes es contaran i el meu no es perdrà! Per tant el meu vot serà per aquella formació política que de forma més nítida i radical defensi la independència de Catalunya.

Algú em podria dir que hi ha problemes a resoldre, cert! I Demòcrates posarà fil a l’agulla a on tenim capacitat legislativa, al Parlament de Catalunya, però aquesta situació no es dóna a Madrid, a on els partits catalans tot just fan actuacions com a lobby de pressió.

Per tot això m’agradaria demanar-vos el vot per Demòcrates de Catalunya però donat que això no es possible us demano que sigueu egoistes i voteu a qui millor creieu que pot defensar als catalans que es manifesten cada 11 de setembre!

Miquel Lara
Membre del Comitè Demòcrata Nacional

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.