Vegueria del Penedès

VANDALISME

Arrenquen arbres i fan altres destrosses a la muntanya de Sant Jaume de Vilafranca


Redacció Vilafranca del Penedès

21-06-2016 18:01

La Policia Local investiga els fets ja que no és el primer cop que es fan malbé arbres en aquesta zona forestal de Vilafranca

Arrenquen arbres i fan altres destrosses a la muntanya de Sant Jaume. Ajuntament de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat dilluns dia 20 de juny al matí, treballadors de Nou Verd van descobrir diferents arbres trencats i arrencats a la muntanya de Sant Jaume, així com diverses destrosses a l’hort social d’aquest mateix espai.

Actualment, la Policia Local està fent investigacions amb la finalitat de descobrir l’autor o autors d’aquests actes, ja que s’ha comprovat que no és la primera vegada que es fan malbé arbres en aquesta zona forestal de Vilafranca.

Així mateix, a partir d’ara, la Policia Local reforçarà especialment la vigilància en aquesta zona. L’Ordenança de Convivència Ciutadana preveu sancions per aquest tipus d’actuacions.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.