Vegueria del Penedès

CARNAVAL 2016

Les Roquetes aposta fort pel carnaval d'estiu i amplia la Rua Summer


Redacció Sant Pere de Ribes

24-06-2016 8:56

Les activitats s’allarguen un dia més, fins diumenge, i inclouen una desfilada infantil i una festival holi

Presentació de la Rua Summer Carnaval 2016. Ajt Sant Pere de Ribes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Rua Summer Carnaval 2016 ja és aquí un any més i amb novetats significatives en la que serà la seva setena edició. Així, el conegut com a carnaval d’estiu de les Roquetes, que tindrà lloc del 8 al 10 de juliol, inclourà el primer dia una rua adreçada a nens i nenes i el darrer dia per la tarda un festival dels colors o festa “holi” amb atraccions d’aigua. Per descomptat, es manté l’acte central de la rua de carnaval del dissabte a la nit que s’allargarà fins la matinada amb música amb DJ’s.

El dia d’inici serà el 8 de juliol, a les 19h i a la plaça Llobregat, amb una festa infantil amb animació pels menuts i un ball de disfresses a càrrec d’Alexandro Eventos. Seguidament, a les 20h, es durà a terme la presentació de la reina infantil i la reina Rua Summer 2016 de la mà de The Remembers i Colla Boja. Serà el preludi de la Rua Summer “Kids” que començarà a les 20:30h. La desfilada de carrosses, comparses i animació recorrerà els principals carrers de les Roquetes amb sortida i arribada a la plaça Llobregat. A l’avinguda Mas d’en Serra hi haurà una zona d’exhibició i espectacle de llums i so.

Tot i ser el primer any, la rua infantil comptarà amb 5 carrosses, 2 batucades i la participació de 250 nens i nenes d’entre 5 i 15 anys. Un cop hagi finalitzat la desfilada, a les 22h tindrà lloc l’espectacle humurístic “El Penedret” amb Guillem Estadella (no recomanat per a públic infantil), i a les 23h es donarà pas a la gala espectacle Drag Queen 2016 amb Aaron Mars i Juan Reina.

L’acte central d’aquest gran esdeveniment serà el dissabte 9 a la nit. A partir de les 21h, des del passeig de Santa Eulàlia es donarà inici a la Rua Summer Carnaval 2016 que farà un itinerari per principals carrers i places més cèntrics de les Roquetes. Enguany creixerà la participació fins arribar a les 1.200 persones (300 més que l’any passat) amb un total de 25 colles, 20 carrosses (la majoria de les Roquetes, tot i que també n’hi ha de Ribes, Sitges, Vilanova o Cubelles) i 3 batucades. Ja a partir de la mitjanit, a les 00h i al passeig de Santa Eulàlia, agafarà el relleu el Rua Summer Festival 2016, amb la música de DJ J-Vito, DJ Aarón Coello, DJ Moncho i Discommon i les actuacions de Pupi Poisson, Kika Lorace i Lara Sajen.

Com a cloenda de la Rua Summer se celebrarà el diumenge 10 de juliol, a partir de les 17h, una festa “water holi” amb atraccions inflables d’aigua i festa de l’escuma que estarà amenitzada pel DJ Aarón Coello i altres DJ’s convidats al passeig de Santa Eulàlia.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.