Vegueria del Penedès

MONBUS

La imatge del Penedès Marítim, als busos de la línia de la costa


Redacció Cunit

24-06-2016 Última revisió: 25-06-2016 9:46

Els autobusos de Mon-bus que connecten Cunit amb Tarragona, Barcelona ciutat, aeroport i el Penedès Marítim, estrenen nova imatge amb l'arribada de l'estiu

La imatge del Penedès Marítim, als busos de la línia de la costa. Ajuntament de Cunit

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els 2 vehicles de les línies Cunit-St Pere de Ribes (Els Camils), la que passa per l'aeroport i la que circula entre Tarragona i finalitza a Barcelona estrenen nova rotulació amb la imatge del Penedès Marítim.

Les alcaldesses de Cunit, Montserrat Carreras, i de Cubelles Rosa Fonoll, han estat acompanyades pel responsable de Mon-bus Xavier Cisa en l'acte de presentació de la nova imatge dels busos, que s'ha fet a Cunit aquest djous.

Aquesta és una nova acció promocional que s'ha realitzat de forma conjunta entre Cunit i Cubelles que incideix en la difusió i en la presència de la marca 'Penedès Marítim' més enllà del propi territori.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.