Vegueria del Penedès

SANT CRISTÒFOL

El far de Vilanova, camí del centenari


Redacció Vilanova i la Geltrú

01-07-2016 0:17

El primer far de Vilanova fou instal·lat el 1834. El segon, de llum fixa, el 1866. El tercer i actual es va construir a partir de 1902 i al 1925 ja enllumenava

Far de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El primer far de Vilanova fou instal·lat el 1834. El segon, de llum fixa, el 1866. El tercer i actual es va construir a partir de 1902 i al 1925 ja enllumenava. Actualment, està a punt d'entrar en funcionament l'Espai Far, un equipament cultural i turístic dedicat al patrimoni mariner de Vilanova i la Geltrú que estarà ubicat al recinte del Far de Sant Cristòfol. Comptarà amb dos museus: el Museu del Mar de Vilanova i la Geltrú, amb el bot Víctor Rojas com a peça emblemàtica  i el Museu de Curiositats Marineres Roig Toqués.

Més informació aquí

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.