Vegueria del Penedès

GRAVACIONS

L'oposició de Cubelles demana la dimissió de Macià per 'titllar de putes' les seves regidores


Redacció Cubelles

03-07-2016 Última revisió: 04-07-2016 14:08

El regidor d'ERC s'ha disculpat públicament per un comentari fet en una roda de premsa i que es va fer públic a través de la ràdio municipal

L'oposició de Cubelles demana la dimissió de Macià per titllar de 'putes' les seves regidores. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els grups municipals del PSC, PPC, CiU i Cubelles-Fic han demanat la dimissió del regidor del govern Joaquim Macià després que es fes pública la gravació d'una roda de premsa en el transcurs de la qual titllava de "putes" les regidores de l'oposició. Macià, que ja ha presentat les seves disculpes, és actualment l'alcalde accidental de Cubelles.

L'oposició municipal demana la seva dimissió per entendre que es tracta d'un insult "sense precedents" i una "total falta de respecte inadmissible". Macià va demanar disculpes per l'expressió que s'havia pogut escoltar en l'enregistrament que ha fet Ràdio Cubelles d'una roda de premsa.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.