Vegueria del Penedès

BOUS DE LA BISBAL

Els castellers de la Bisbal preparen el Dia del Bou mullat a Cunit


Redacció La Bisbal del Penedès

06-07-2016 12:43

Es tracta d'una diada d'esbarjo i refrescant perquè tota la colla que es farà a Cunit

Bateig casteller a la cap de canalla de la colla de la Bisbal. Bous de la Bisbal

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Colla Castellera la Bisbal del Penedès comença el tram més intens d'actuacions de la temporada. Per afrontar aquest juliol i agost amb bons ànims, la colla celebrarà el proper dissabte dia 9 de juliol el Dia del Bou Mullat. Es tracta d'una diada d'esbarjo i refrescant perquè tota la colla s'ho passi bé, que es farà a Cunit, al tram de platja que hi ha davant l'estació de tren.

Un castell dins el mar

Els jocs i les activitats començaran al matí, els castellers jugaran a futbol, voleibol platja, estirar la corda, el mocador, jocs a l'aigua, etc. I a les 14h es farà un castell a dins l'aigua amb les camises taronges. Donada la seva espectacularitat, la Colla Castellera La Bisbal del Penedès convida a tothom a veure la construcció d'aquest castell dins l'aigua. En acabat, els Bous recuperaran forces amb una paella a la mateixa platja.

La Colla Castellera La Bisbal del Penedès agraeix el suport de l'Ajuntament de Cunit, que ha acollit aquesta iniciativa amb els braços oberts.

Diada de Sant Pere a Gavà

Els Bous van tenir actuació a Gavà, el passat diumenge 3 de juliol, per la Festa Major de Sant Pere. La diada també comptava amb ala presència dels amfitrions Castellers de Gavà i els Minyons de l'Arboç. I la Colla Castellera La Bisbal del Penedès va fer pd4ps, 3d6a, 2d6, 4d6 i idpd5. Malgrat que el pilar de 5 ve quedar amb intent desmuntat, aquesta és la quarta diada consecutiva de la colla que descarrega els tres castells que du a plaça, i ha descarregat el seu sisè 2d6. Una mostra que la colla va per bon camí i comença a consolidar les seves construccions.

Mostra castellera davant de públic internacional

La Colla Castellera La Bisbal del Penedès també va actuar el dimarts 5 de juliol a la cerimònia d'inauguració del torneig de futbol base Barcelona Cup Internacional, que es celebra al Camp de futbol de l'Àliga de Barcelona. Davant dels assistents a l'acte, principalment jugadors i aficionats d'arreu del món, els Bous van oferir una petita mostra castellera amb un pilar i un pilar aixecat per sota. Va ser un acte que ha posat el seu granet de sorra per donar a conèixer els castells a persones d'altres països.

Les fotografies són dos de la Barcelona Cup, una de la diada de Gavà i una de la cap de canalla de la colla, la qual la canalla va remullar en acabar la diada d'apadrinament el passat 19 de juny.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.