Vegueria del Penedès

FUTBOL PLATJA

El Campionat de Catalunya de Futbol platja es jugarà aquest cap de setmana a Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

06-07-2016 13:51

L'equip del Club de Futbol Vilanova lluitarà per revalidar el títol de campió, aconseguit l'any passat. També hi participarà un equip juvenil

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La platja de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú acollirà aquest cap de setmana la celebració del Campionat de Catalunya de Futbol Platja, en les categories de juvenil i sènior masculí. La prova, organitzada per la Federació Catalana de Futbol, arriba a la ciutat després que el cap de setmana passat se celebrés a Mataró els partits corresponents a les categories de juvenil i sènior femení.

Un dels al·licients de la competició és la participació dels equips juvenil i sènior de Futbol Platja del CF Vilanova. L'equip sènior és l'actual campió de Catalunya, i guanyador de les dues darreres edicions.

Dissabte 9 de juliol a les 10 del matí es disputaran els partits classificatoris, mentre que les semi finals i les finals s'han programat pel diumenge 10 de juliol a partir de les 10.30 hores.

Calendari de partits

En categoria juvenil competiran el CF Vilanova, Platja de Roses, CFS La Unión i Vista Alegre. Mentre que en la categoria sènior ho faran els vigents campions CF Vilanova, Platja de Roses, Escuela F. Bonaire, Cabanes UE i Platja Torredembarra CF.

Els partits corresponents a la primera semi final i final del campionat seran retransmesos per TV3 dins el canal Esport3.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.