Vegueria del Penedès

CURSA

Prop de 200 participants a la Cursa Fosca de Torrelles de Foix


Redacció Torrelles de Foix

12-07-2016 20:49

Cursa Fosca de Torrelles de Foix. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Prop de 200 participants van prendre la sortida de la Cursa Fosca de Torrelles de Foix, que es va celebrar el passat dissabte 9 de juliol i que va presentar dos magnífics recorreguts de 15 i 30 quilòmetres. Amb sortida i arribada a la plaça Lluís Companys, la cita oferia un fantàstic circuit en un entorn de vinyes, amb corriols, trialeres tècniques i bons desnivells, superant alguns dels punts més alts de la comarca com el Santuari de Foix, Plana de la Pineda o Roques de la plana.

Juli Vilches, del club Tretze AC amb un temps de 2:39:40 va aconseguir la victòria en la categoria Trail de 30km, seguit per Jordi Noguera i Joan Morera, mentre que a la cursa/caminada de 15 km el triomf se’l va endur Gerard Gil, de l’UEC Anoia, aturant el crono en 1:15:33, per davant de Jordi Martínez i Toni Grima.

Al web de la prova podeu consultar tots els resultats, a més de veure imatges de la cursa i dels participants.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.