Vegueria del Penedès

CHVNG

Bona participació a la jornada del HandbolSimply


Redacció Vilanova i la Geltrú

19-07-2016 16:01

Jornada del HandbolSimply. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest passat dissabte al pàrquing de l'Hipersimply es va realitzar la ja tradicional jornada del HandbolSimply. Un esdeveniment en el qual Simply en col·laboració amb el Club Handbol Vilanova i la Geltrú, posa un àrea d'oci a la disposició de tots els petits que acudeixen amb les seves famílies a l'hipermercat.

Acompanyats per monitors i jugadors del club els clients més "nens" de Simply coneixen el handbol a través de jocs i activitats dirigits a ells. Quan els majors han realitzat les seves compres totes les nenes i nens que han gaudit del HandbolSimply reben una borsa amb regals dels diferents proveïdors de la cadena.

Aquest any, al llarg de tot el dia, més d'un centenar de nenes i nens van gaudir de la proposta de Simply i el Club Handbol Vilanova, que va explicar com sempre amb l'ajuda fonamental del Ajuntament de Vilanova i el Consell Comarcal d'Esports.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.