Vegueria del Penedès

ESTIU 2016

Habiliten noves places d'aparcament a la façana marítima de Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

20-07-2016 18:20

Es tracta d'un primer punt ubicat a la plaça de les Xarxaires, que permet l'estacionament de més de 150 vehicles

Habiliten noves places d'aparcament a la façana marítima de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha habilitat dues noves zones d'aparcaments per fer front a la campanya d'estiu. Es tracta d'un primer punt ubicat a la plaça de les Xarxaires, que permet l'estacionament de més de 150 vehicles i que estarà obert durant aquesta setmana de dilluns a diumenge, les 24 hores del dia.

El segon aparcament habilitat es troba en el carril de baixada de la rambla de Lluís Companys, entre el carrer d'Alexandre de Cabanyes i el carrer de Bernat de Vilamarí. Aquesta zona permet l'estacionament d'aproximadament 25 vehicles.

Amb l'increment d'aquestes 175 places en total, l'Ajuntament compensa i incrementa el nombre d'aparcaments que s'han vist modificats pel calendari festiu de la ciutat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.