Vegueria del Penedès

FESTIVAL D'ESTIU

Arrenca El Tingladu


Redacció Vilanova i la Geltrú

21-07-2016 16:11

L’espectacle teatral de Planeta Impro, els assajos oberts de Bordegassos i Falcons i el Torneig de Botifarra, obren la programació del festival vilanoví

La música agafarà el timó del Parc de Baix-a-mar divendres amb noms destacats dels Països Catalans com Joan Miquel Oliver, Quimi Portet, Xarim Aresté i Bremen

El Tingladu. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Tingladu lleva àncores per primera vegada al Parc de Baix-a-mar després de vuit anys a la plaça de les Neus. L’entitat organitzadora, Can Pistraus, ja ho té tot a punt i a més ha rebut un impuls especial per arrencar amb força, un concert a porta tancada de Manu Chao, que aquest dimarts al vespre ha ofert una versió acústica del seu repertori davant d’unes 200 persones al local de l’entitat.

A partir d’ara ja no hi ha marxa enrera, a tota vela: Cultura o mort! Amb aquest lema i l’etiqueta #elTingladu16 comença una de les edicions de El Tingladu amb més expectació després de les tensions amb l’Ajuntament de la ciutat pel canvi d’ubicació a només 20 dies de l’esdeveniment. Ara toca demostrar que El Tingladu amb fets aporta valors a la ciutat com l’autogestió, la col·laboració i el voluntariat cultural, juntament amb la programació d’un escenari de referència per veure alguns dels músics més rellevants dels Països Catalans sense haver de pagar entrada. I tot plegat per oferir un bon preludi per la Festa Major que vindrà a continuació.

El Tingladu arrenca aquest dijous dia 21 de juliol a les 18 h. amb el 10è Torneig de botifarra. Les inscripcions tenen un preu de 25€ per parella, que inclou sopar, beguda i obsequi, i es poden fer presencialment al Parc de Baix-a-mar fins esgotar les places disponibles.

El Tingladu de dijous també oferirà un espectacle teatral d’Improshow amb el grup Planeta Impro a partir de les 20 h. A les 21 h. serà el torn de l’assaig obert de Falcons, i a les 22 h. el de la colla castellera dels Bordegassos. Per tancar la jornada un dj tingladista amenitzarà la nit.

La música agafarà el timó del Parc de Baix-a-mar divendres amb noms destacats dels Països Catalans com Joan Miquel Oliver, Quimi Portet, Xarim Aresté i Bremen. La primera nit musical a El Tingladu estarà marcada pel pop-rock creatiu i d’autor. El cartell de les següents jornades no es queda curt ja que comptarà amb Berri Txarrak, Smoking Souls, Biscuit i la Fera Ferotge, la nit de dissabte, i amb Alidé Sans, Albert Pla, Búhos i Miquel del Roig la nit de diumenge.

A més a més, l’organització tindrà a punt els refrescants Globus, la beguda que sempre podeu trobar El Tingladu, així com una oferta gastronòmica variada especialment pensada per l’ocasió.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.