Vegueria del Penedès

ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS

Marta Vivas s’incorpora a la presidència compartida de Centre Vila amb Fèlix Hill


Redacció Vilafranca del Penedès

22-07-2016 20:19

Així ho va aprovar l’assemblea de l’associació de comerciants i professionals en la reunió ordinària de dimarts al vespre on es va aprovar el pla estratègic

Marta Vivas s’incorpora a la presidència compartida de Centre Vila amb Fèlix Hill . EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Marta Vivas, propietària de la botiga Marta Vivas, s’incorpora a la presidència de l’associació de Comerciants i Professionals Centre Vila, juntament amb Fèlix Hill. Així es va aprovar en la reunió ordinària que va tenir lloc dimarts passat i que també va donar llum verd al pla estratègic de l’entitat per al pròxim any.

Amb aquesta fórmula al capdavant de la junta, l’associació de comerciants vol guanyar agilitat i transversalitat a l’hora d’encarrilar els nous projectes de l’entitat. Segons Fèlix Hill, l’objectiu és intentar remuntar la situació que ha provocat la crisi i obrir nous camins per als associats. Tant Hill com Vivas confien que el projecte de fidelització de Vilafranca Comerç i els nous models de venda i de compra poden ser un revulsiu per a l’entitat.

Precisament, el pla estratègic de l’associació s’encamina a reforçar el paper del comerç de proximitat com un dels sectors puntals en una ciutat que vol promoure i potenciar el seu paper de capital, i que es vol obrir camí en l’àmbit del turisme.

A més de Fèlix Hill i Marta Vivas que seran copresidents, la nova junta també està integrada per Maria Antonia Turza, Montse Montfort, Josep Maria Guardiet, Joan Solà, Gena Soler, i Montse Alemany.
 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.