Vegueria del Penedès

PROTECTORA D'ANIMALS

L’entitat AUDA busca voluntaris per treballar pels animals


Redacció Vilanova i la Geltrú

25-07-2016 9:21

L’entitat ha iniciat una campanya per trobar voluntaris que vulguin col•laborar amb temps, coneixements, experiència i passió en els projectes que promou AUDA

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’associació de defensa animal AUDA es troba immersa en una fase de renovació que l’ha dut a plantejar nous reptes i impulsar noves iniciatives. Alguns d’aquests canvis són l’activació d’una nova pàgina web (www.audanimal.org) i la intenció de promoure noves activitats.

Per aquest motiu, l’entitat ha iniciat una campanya per trobar voluntaris que vulguin col•laborar amb temps, coneixements, experiència i passió en els projectes que promou AUDA per ajudar els animals.

AUDA és una associació de defensa animal amb prop de 10 anys d’experiència que treballa en l'àrea de rescats i adopcions, amb cases d'acolliment temporal. Però a més, es dedica a l'educació i sensibilització i és l’única entitat del Penedès i del Garraf que disposa d’un departament jurídic per denunciar els maltractaments als animals i que treballa per millorar les normatives i lleis existents pel bé dels animals.

Des d’AUDA lluiten per aconseguir una societat justa per a tots els animals i volen formar un equip amb gent “compromesa i lleial, amb ganes de treballar i riure en benefici dels animals”. Busquen persones del Penedès i del Garraf majors d'edat, amb coneixements de psicologia, veterinària, educació infantil, etologia, nutrició, biologia, màrqueting... o qualsevol altra formació sempre que tinguin temps, ganes i compromís vers els animals. Només han d’escriure al correu unete@audanimal.org.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.