Vegueria del Penedès

LES AMÈRIQUES

Canyelles reclama a Correus millores en el servei postal de les urbanitzacions


Redacció Canyelles

02-08-2016 19:59

Els veïns de la urbanització de Les Amèriqueshan protestat per no poder rebre la seva correspondència

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Ajuntament de Canyelles ha anunciat que, davant de la problemàtica que han plantejat els veïns de la Urbanització de Les Amèriques respecte a la rebuda de la seva correspondència, està realitzant les gestions oportunes per la millora del servei amb l'empresa privada Correus. Aquesta urbanització que queda entre Sant Pere de Ribes i Canyelles no té regularitzat el servei postal i per tant no reben la correspondència als seus habitatges, és per això que han d'anar expressa i personalment a recollir-la a l'oficina ubicada al nucli antic de Canyelles.

Donat que a la mateixa entrada de la urbanització, l’Ajuntament de Canyelles hi va instal·lar mòduls de bústies, s'ha sol·licitat la seva utilització i emès relació de persones afectades per tal de rebre el seu correu de manera correcte, puntual i com correspon. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.